Despre Heartfulness

Spiritualitate

Știința Spiritualității

Evoluția conștiinței – partea 1

Corpul fizic, este asociat cu materia.
Noi avem de asemenea și un corp subtil, cunoscut sub numele corpul astral sau mental, care este asociat cu energie și vibrații. Aceasta este ceea ce noi numim inima și mintea. Al treilea corp pe care îl avem este corpul nostru cauzal, cauza existenței noastre, care este de asemenea cunoscut și sub numele de suflet. Corpul cauzal este asociat cu starea absolută a nimicului, substratul existenței.

citește mai mult

Despre meditație

Articole Heartfulness

The „fall” and the rise

În aceste zile, noi am ales să ne oprim din toate și să ne întâlnim la Cinciș. Au fost peste 80 de participanți – invitați, copii, toți bucuroși de ocazie și cu speranța vie că vom face acolo o lucrare misterioasă care să regenereze oameni și grup. Într-adevar, după un an vedem multă lume nouă, câțiva care nu mai găsesc resurse să vină, un amestec divers și vibrant de oameni care au să-și spună multe și să rămânem în liniște apoi, meditând.

citește mai mult

Corpurile subtile

Workshop-ul „Corpurile subtile” a fost prilej de incursiuni în diverse surse culturale și experiențe personale care confirmă importanța introspecției, contemplației și a meditației ca metode de cercetare a domeniului infinit al naturii ca manifestare a unei cauze unice a tuturor lucrurilor ce ne înconjoară și ne formează universul.

citește mai mult

Brighter Minds în România

Brighter Minds reunește un set de tehnici și mijloace educaționale care contribuie la dezvoltarea copiilor între 5-15 ani, în sensul explorării profunde a capacităților creierului uman, activării emisferelor acestuia, armonizare și activare a potențialului natural al mentalului, intelectului, creativității, intuiției, extrasenzorial etc.

citește mai mult

Quantum core two point method

Medicina Cuantică are mai multe căi de abordare și mai multe nivele de eficiență. Literatura din acest domeniu este vastă. În esență se coboară în zona extrem de subtilă în care manifestarea universală este percepută ca un tot unitar căruia ne adresăm într-o atitudine de acceptare absolută, ce ne transformă în spectatori ai actului vindecător.

citește mai mult

Articole recente

Pin It on Pinterest

Share This