O minte. Un corp. O inimă – Tabăra națională Heartfulness 2018 – Costinești

O minte. Un corp. O inimă – Tabăra națională Heartfulness 2018 – Costinești

22 – 30 Iunie 2018 a fost prima tabără de vară Heartfulness organizată la malul mării. Acest eveniment a avut menirea de a ne aduce împreună într-un spațiu comun uniți de o aspirație comună.
Departe de obligațiile cotidiene din spațiul personal ne-am îndreptat atenția către aprofundarea călătoriei, îmbinând utilul cu plăcutul, învățând să fim împreună în atâtea aspecte ale existenței noastre, dându-ne voie să pătrundem tot mai mult „tainele” relației pe care ne-am construit-o cu viața. Un timp în care călătoria om-ului către OM a putut ieși din condiția de mimetism intrând în cea de integrare.

Echilibru prin meditația inimii

Echilibru prin meditația inimii

Ne-am bucurat să ne întâlnim la Cluj Napoca la două clase deschise de meditație pentru a aduce mai mult echilibru în viețile noastre. Am învățat cum să devenim atenți la a face alegeri cu inima, cum să avem încredere în a decide cu inima. Clara Banu, instructor în meditația heartulness de 16 ani ne-a împărtășit din experiența ei cu meditația.

The „fall” and the rise

The „fall” and the rise

În aceste zile, noi am ales să ne oprim din toate și să ne întâlnim la Cinciș. Au fost peste 80 de participanți – invitați, copii, toți bucuroși de ocazie și cu speranța vie că vom face acolo o lucrare misterioasă care să regenereze oameni și grup. Într-adevar, după un an vedem multă lume nouă, câțiva care nu mai găsesc resurse să vină, un amestec divers și vibrant de oameni care au să-și spună multe și să rămânem în liniște apoi, meditând.

Corpurile subtile

Corpurile subtile

Workshop-ul „Corpurile subtile” a fost prilej de incursiuni în diverse surse culturale și experiențe personale care confirmă importanța introspecției, contemplației și a meditației ca metode de cercetare a domeniului infinit al naturii ca manifestare a unei cauze unice a tuturor lucrurilor ce ne înconjoară și ne formează universul.

Brighter Minds în România

Brighter Minds în România

Brighter Minds reunește un set de tehnici și mijloace educaționale care contribuie la dezvoltarea copiilor între 5-15 ani, în sensul explorării profunde a capacităților creierului uman, activării emisferelor acestuia, armonizare și activare a potențialului natural al mentalului, intelectului, creativității, intuiției, extrasenzorial etc.

Quantum core two point method

Quantum core two point method

Medicina Cuantică are mai multe căi de abordare și mai multe nivele de eficiență. Literatura din acest domeniu este vastă. În esență se coboară în zona extrem de subtilă în care manifestarea universală este percepută ca un tot unitar căruia ne adresăm într-o atitudine de acceptare absolută, ce ne transformă în spectatori ai actului vindecător.

Pin It on Pinterest