Ȋn Osmoză cu Sursa

Ȋn Osmoză cu Sursa

Așadar, care este prima samskara? Cum o putem elimina din sistemul nostru? Bineînțeles, că toate samskarele se elimină prin curățire și după un timp, după ce dezvoltăm tot mai multă încredere și practicăm cu dedicare, se dezvoltă un anume curaj iar frica pare că dispare. Acest lucru este confirmat și de zeul Rama atunci când îi răspunde unui devot la întrebarea: „Care este cel mai important beneficiu?” Să fii fără frică, să fii curajos.

Alegerea ghidului

Alegerea ghidului

Continuă să faci această meditație dacă-ți place, și dacă trebuie să dai Guru Dakshina [recunoștință, daruri pentru tot ce a predat], dă-o maestrului tău, iar mie permite-mi să te servesc cu această meditație.

Transmisia reîmprospătează sufletul

Transmisia reîmprospătează sufletul

În timpul meditației experimentăm transmisia. Aș vrea să știu ce este această transmisie și care este Sursa acestei transmisii? Este de un singur fel și este o singură Sursă. Te-a făcut mai înțelept? Nu. Însă îmi doresc ca într-o zi să accesați această Sursă și de asemenea, să o distribuiți.

Să ne găsim pacea cu meditația heartfulness

Să ne găsim pacea cu meditația heartfulness

Meditația Heartfulness este o formă simplă de meditație pe care o putem practica chiar și în timp ce călătorim la sau de la locul de muncă. „În această meditație, facem sugestia că există lumină în inima noastră. Acest lucru funcționează ca un proces de transmisie, în care energia divină de la sursă este transmisă în inima aspirantului.”

Călătoria interioară

Călătoria interioară

În timp ce unii dintre noi cred în Dumnezeu, în spirit, în conștiința universală sau cum vreți să-i spuneți, alții nu, însă, indiferent de orientarea spirituală sau religioasă, fiecare dintre noi are nevoie să crească, să se dezvolte, să evolueze. Este o realitate...

Pin It on Pinterest