Î: Practic un alt sistem de meditație, cu un alt Maestru. Pot să practic și acest sistem pe care ni l-ați prezentat acum?

R: Cred că este o mare problemă [râzând]. Ei bine, ce-aș face eu? Întrebarea este… am mai multe întrebări, vreau să spun răspunsuri la întrebarea ta. Dar aș spune foarte umil: continuă să faci această meditație dacă-ți place, și dacă trebuie să dai Guru Dakshina [recunoștință, daruri pentru tot ce a predat], dă-o maestrului tău, iar mie permite-mi să te servesc cu această meditație. Al doilea aspect, psihologic: dacă sunt mulțumit de Maestrul meu, de ce să mă uit în jur? Dacă sunt fericit cu soția mea, de ce să mă uit ici și colo?

Te ajută aceste răspunsuri?

Despre Kamlesh Patel

Daaji KamleshKamlesh D. Patel (Daaji) este cel de-al patrulea îndrumător în tradiția de meditație Heartfulness. Îmbrățișând multiplele roluri ale unui învățător din timpurile moderne, el are capacitatea rară care îi permite să se cufunde adânc în centrul existenței din inimă și simultan să aibă o abordare științifică a cercetărilor originale din sfera meditației, spiritualității și a evoluției umane.

Pin It on Pinterest

Share This