articolul inima vibratorieCum putem vorbi despre inimă? Care sunt cuvintele pe care le putem folosi pentru a descrie inima? De obicei, descriem toate calitățile, precum curajul, compasiunea, iubirea, bunătatea, acceptarea etc. Dar sunt oare acestea doar vârful icebergului? Dacă inima este lăcașul propriei scântei divine, cum oare să vorbim despre aceasta? Ceea ce știm sigur este că inima nu reprezintă un loc. Nu mă refer la stația fizică de pompare, ci la inima care vibrează. Nu o putem localiza undeva în corpul fizic și totuși, adesea, încercăm să vorbim despre ea de parcă am putea-o localiza.

Inima este infinită – mai presus de orice descriere, este vastă și lipsită de materie, fără localizare în spațiu sau timp. Călătoria înțelegerii inimii este călătoria spirituală interioară și ceva ce noi înșine trebuie să experimentăm. Așadar, cum putem limita în cuvinte ceva ce nu poate fi limitat? Este infinită în vastitatea sa.

Probabil că o bună întrebare este: cum se exprimă inima mea în viața de zi cu zi? Care este impactul acestui vast câmp al existenței asupra vieții mele? Sunt conștient de acesta? Sunt conștient sau inconștient de sentimentele mele? Îmi ascult inima? Este inima mea curată și luminoasă, astfel încât să fac alegeri cu ușurință?

Iată ceva practic. Închide ochi și relaxează-te. Lasă-ți mintea să-și amintească orice situație, importantă sau neimportantă, în care ți-ai folosit inima, deschis și eficient. Oprește-te pentru câteva minute și cufundă-te în acea experiență.

Care sunt sentimentele și calitățile pe care le experimentezi în această condiție bazată pe simțirea profundă a inimii? Notează-le în jurnalul tău.

Închide ochii din nou și relaxează-te. Pune-ți următoarea întrebare: cum îmi hrănesc inima? Oprește-te și cufundă-te în această introspecție. Notează observațiile în jurnal.

Inima nu te înșală. Ea ne eliberează de greutățile acestei lumi, prin adevăr, naturalețe și transparență.

Inima care vibrează rezonează cu tot ce ne înconjoară. Ea este instrumentul care poate rezona. Ea rezonează prin iubire iar cu cât vibrațiile sunt mai subtile, cu atât inima care vibrează devine mai senzitivă, este tot mai mult în acord cu tot ce există în univers.

Despre Elizabeth Denley

8d6946eee8ccbab7283025d8bb580eae?s=90&d=mm&r=gElizabeth este o studentă a inimii. De 26 de ani practică o meditație bazată pe inimă, le facilitează și le predă și altora această practică. Marea majoritate a timpului și-l petrece în Sidney, Australia și Chennai, India; are doi copii adulți. A elaborat o lucrare de dizertație și are un doctorat în ecologie; a fost întotdeauna interesată de relația dintre știință și spiritualitate, dintre creierul uman și inima care vibrează și natura universului. Ea este, de asemenea, muziciană și scriitoare, și de 20 de ani este activă în educația și pregătirea bazată pe valori.

Pin It on Pinterest

Share This