Experimentează Heartfulness

Modalitatea de a experimenta
Spiritualitatea este căutarea personală a unei experiențe înalte. Experiența este sursa de la care pornește adevărata cunoaștere. Heartfulness este o cale de experimentare a Sinelui interior.
Am învățat atâtea lucruri de la atâtea persoane, din antichitate până în epoca modernă.
Cu toate acestea, când închidem cărțile sau întrerupem ascultarea discursurilor, rămânem aceeași, ca mai înainte. Experiența este comoara care alimentează cunoașterea. Fără experiență, toată cunoașterea rămâne abstractă și goală. Încă nu este A TA.
Experimentează meditatia heartfulness
Meditația Heartfulness este o tehnică practică, pe care o poți folosi, în paralel, cu orice altă metodă spirituală:

Meditând cu o persoană, care are capacitatea de transmisie yoghină, te poate ajuta să explorezi practica Heartfulness mai profund. Nu se percepe nicio taxă; te invităm să experimentezi beneficiile unice ale acestei transmisii.

Nu presupune credință sau cunoaștere pentru a încerca! E simplu, încerci și vezi ce simți!

Încearcă Heartfulness pe cont propriu
Aprofundează experiența și aprecierea față de viață prin această practică simplă și zilnică, a metodei Heartfulness.
Creează mediul potrivit

  • Găsește un loc unde nu vei fi deranjat. Practica descrisă, în continuare, ar trebui urmată la aceeași oră și în același loc, timp de șapte zile la rând.
  • Închide telefonul, televizorul, radioul și orice altă sursă de distragere a atenției.
  • Dacă este necesar, spune-le colegilor de cameră sau membrilor familiei că nu vei fi disponibil timp de 30 de minute.
Încearcă heartfulness pe cont propriu
Încearcă Heartfulness asistat
Meditând cu o persoană, care are abilitatea de transmisie yoghină, te poate ajuta să explorezi practica Heartfulness mai profund.
Te invitam să te înregistrezi mai jos, atunci când ești pregătit să experimentezi meditația Heartfulness, cu ajutorul transmisiei yoghine. Se pot enumera multe beneficii, dar experiența ta este cea care-ți va dezvălui mai mult decât ai putea afla din volume întregi de literatură.Vei fi contactat prin email de către un trainer Heartfulness și vei fi îndrumat timp de trei sau patru sesiuni de meditație zilnică. Sesiunile de meditație pot fi coordonate de la distanță sau de comun acord, chiar personal.Nu se percepe nicio taxă pentru practica Heartfulness, pentru sesiunile de meditație sau pentru orice îndrumare oferită, prin intermediul acestui website.
Experimentează Heartfulness asistat

Ateliere Heartfulness
Ateliere cu meditația Heartfulness au loc în întreaga lume, în diferite locații, sub diferite forme și în toate limbile.
  • Aceste sesiuni oferă experimentarea practică a meditației Heartfulness pe care o poți încerca, iar apoi o poți integra în viața ta, de zi cu zi. Trimite un mesaj la [email protected] dacă dorești mai multe detalii
  • Dacă dorești să te instruiești în a coordona workshop-uri Heartfulness, în zona ta, sau dorești să participi la inițiativa Heartfulness, într-o altă modalitate, trimite un email la [email protected].
Ateliere Heartfulness

Pin It on Pinterest

Share This