Cum poate meditația Heartfulness să ne schimbe mental și spiritual?

Cum poate meditația Heartfulness să ne schimbe mental și spiritual?

Deci, meditația îți permite să mergi… înainte, de la a gândi la a simți prezența Divinității în interior. Deși Divinitatea este peste tot, este mai înțelept să o experimentezi în inima ta. Unii oameni meditează asupra frunții, alții pe „swadhishtana” [chakra], alții pe „ombilic” [chakra], iar alții pe inimă. Unii meditează chiar asupra unui obiect din exterior, de exemplu statuia care se află acolo; oamenii continuă să-și concentreze ochii asupra ei sau asupra unei deepam [lumină]. Dar, cum să avansezi? Să spunem dacă ideea este să simți ceva. Voi simți lucrurile cu fruntea mea? Fruntea te îndeamnă să gândești. Pot eu să… simt lucrurile cu buricul, cu umerii, cu lumânarea din fața mea? Singurul organ care mă determină să simt ceva este inima mea. Deci, începem cu aceasta… ideea prezenței Divinului în inimă și încercăm să-I simțim prezența.

citește mai mult
Cum să ne gestionăm gândurile – Daaji – Tonuri Binaurale

Cum să ne gestionăm gândurile – Daaji – Tonuri Binaurale

În meditație, problema principală cu care ne confruntăm cu toții la un moment dat, cea mai mare problemă… deseori oamenii se plâng de gânduri în timpul meditației. Gândurile apar mereu în minte iar acest lucru devine foarte vizibil în timpul meditației.
Ghidul meu obișnuia să spună că așa cum ochii sunt pentru a vedea, urechile sunt pentru auz, nasul pentru miros, limba pentru gust, la fel și mintea este pentru a gândi.

citește mai mult
  • Articole recente

  • Pin It on Pinterest