Înțelepciune cu tonuri binaurale este un canal creat de echipa SyncMind

Ne-am dedicat să creăm sesiuni audio de reprogramare a minții. Aceste sesiuni pot trezi și inspira oamenii să-și schimbe viața, aducând un sentiment de iubire, bucurie, pace interioară succes, încredere și reducere a stresului. Oferim o combinație unică de discursuri inspirate de „Daaji” cu tehnologia Binaural Beats. Această practică poate îmbunătăți fixarea memoriei și discursurile adăugate pot ajuta în accesarea mai bună a minții subconștiente.

Dar ce sunt tonurile binaurale?

Descoperit în 1839 de fizicianul german Heinrich Wilhelm Dove, fenomenul apare atunci când două sunete similare care diferă ușor în frecvență sunt prezentate separat în urechea stângă și cea dreaptă, folosind căști. Acestea vor provoca un efect de ritm sau pulsație în creier. Dar abia la sfârșitul anilor ’70, Scientific American a publicat o lucrare de cercetare a doctorului Gerald Oster, care arată că undele cerebrale ale ascultătorului încep să rezoneze cu aceeași frecvență cu tonurile binaurale. Stimularea cu tonuri binaurale s-a folosit destul de mult pentru a induce o varietate de stări de conștiință, relaxare, concentrare și atenție. Mai multe studii raportează în mod constant o corelație semnificativă între stimularea cu tonuri binaurale și scăderea nivelului de anxietate.

Când ascultați sesiunile audio create de echipa Sync Mind, toată lumea poate intra într-o stare meditativă în câteva minute folosind doar niște căști bune.

Despre Kamlesh Patel

Daaji KamleshKamlesh D. Patel (Daaji) este cel de-al patrulea îndrumător în tradiția de meditație Heartfulness. Îmbrățișând multiplele roluri ale unui învățător din timpurile moderne, el are capacitatea rară care îi permite să se cufunde adânc în centrul existenței din inimă și simultan să aibă o abordare științifică a cercetărilor originale din sfera meditației, spiritualității și a evoluției umane.

Pin It on Pinterest

Share This