Calea către bunăstare este drăguță pentru că pentru că primul lucru pe care vei fi capabil să-l faci, este să te oprești să mai faci lucruri inutile. Și când ai o idee foarte clară despre meditație, știi ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți. Ai doar de câștigat.

Dacă vrei să aduci Gita și alte religii în această ecuație, atunci ar trebui să-l feliciți pe Lord Krishna și să zici: „Uau! Ce descoperire!” „Yogah karmasu kaushalam.” 

El obișnuia să zică: „Asta este!” Prin yoga toate activitățile tale devin perfecte. Mintea yogină înseamnă o minte echilibrată care este conectată cu sinele superior, de asemenea și cu conștiința superioară. Și apoi poți să spui: „Da! Yoga m-a ajutat.”

Poți să-i dai un nume, fuziune, nu contează, poți să o numești yoga, sau numește-o cum vrei… Este vorba despre a crea o eclipsă între conștiința sau sentimentele tale și conștiința superioară, asta este tot. Trebuie să existe eclipsa conștiinței. Altfel vei rămâne confuz între ceea ce-ți spune mintea și ceea ce-ți spune inima. Dar când amândouă spun același lucru în același timp, aceasta este eclipsa conștiinței. 

ECLIPSA CONȘTIINȚEI: Cum să-ți amintești adevărata natură a realității, astfel încât să te poți conecta la înțelepciunea interioară.

Despre Kamlesh Patel

Daaji KamleshKamlesh D. Patel (Daaji) este cel de-al patrulea îndrumător în tradiția de meditație Heartfulness. Îmbrățișând multiplele roluri ale unui învățător din timpurile moderne, el are capacitatea rară care îi permite să se cufunde adânc în centrul existenței din inimă și simultan să aibă o abordare științifică a cercetărilor originale din sfera meditației, spiritualității și a evoluției umane.

Pin It on Pinterest

Share This