În general meditez cu idea Prezenței Mărețe în inima mea, mă gândesc în mare la prezența Divină din inimă. Sau la o stare de pace, de calm sau iubire în inima mea și doar stau și meditez. Asta este tot!

Mai târziu, când meditez profund și sunt adâncit în meditație, după care când ies din meditație, fie atunci fie în cursul meditației, vor apărea de asemenea unele idei mărețe. Nu e de ca și cum rămâi fără gânduri în timpul meditației. Unele gânduri vor veni în mod cert, chiar dacă încercați să vă reglați mintea și să spuneți: „Voi medita la prezența Divinității în inima mea.”

Dar, în ciuda acestor lucruri, vor veni și alte gânduri și este în regulă.

Să presupunem că lansați un nou proiect. Ideea va veni. Când ideea lansării unui nou proiect îți vine în minte vor fi multe idei pro și contra care vor apărea în mintea ta, acum mergi pe calea virtuală a proiectului. Ceea ce nu ai observat mai devreme (înainte de meditație). Când vezi proiectul desfășurându-se virtual în fața ta, vei fi în măsură să vezi din start ceea ce poate merge prost sau pe cine nu ar trebui să incluzi în echipă. Nu din dușmănie, dar nu este persoana potrivită în proiect.

Deci vei alege persoanele potrivite, procesul potrivit, timpul potrivit, locul potrivit, protocolul potrivit. Vei avea capacitatea să elimini tot ce nu este potrivit pentru proiect.

Așadar, meditația șterge într-un fel aceste lucruri. Dar acesta nu este scopul principal. Scopul principal este altul. Dar aceste efecte secundare (ale meditației) pot fi benefice.

Despre Kamlesh Patel

Daaji KamleshKamlesh D. Patel (Daaji) este cel de-al patrulea îndrumător în tradiția de meditație Heartfulness. Îmbrățișând multiplele roluri ale unui învățător din timpurile moderne, el are capacitatea rară care îi permite să se cufunde adânc în centrul existenței din inimă și simultan să aibă o abordare științifică a cercetărilor originale din sfera meditației, spiritualității și a evoluției umane.

Pin It on Pinterest

Share This