mastering being masterclass
Să fim stăpânii
propriei existențe

Începe noul an cu Heartfulness.

Aflați cum să vă gestionați viața și emoțiile
prin calea Heartfulness.

O serie de trei sesiuni masterclass în meditație
online, gratuite cu Daaji.

în 2020

 

Permite ca prima zi a anului
să înceapă cu Unitatea

 

daaji info img

Daaji vă urează bun venit în anul 2020
cu căldură, înțelepciune și o cale minunată în față.

Daaji va împărtăși din înțelepciunea, cunoștințele și experiența sa acumulate de-a lungul vieții ca practicant al meditației și spiritualității. Abordarea lui este una științifică și practică.

Pentru a te înscrie și pentru a simți beneficiile acestor sesiuni nu este necesară nicio experiență anterioară în meditație.

Program

ZIUA

1

Sesiunea masterclass „Relaxare” va fi disponibilă online – începând cu dimineața devreme și apoi pe parcursul întregii zile. Această sesiune va dura aproximativ 45 de minute.

Relaxare

Dezvoltarea conștiinței
În prima sesiune, învățați relaxarea Heartfulness pentru o bună stare fizică și învățați meditația ghidată Heartfulness, asupra sursei de lumină din inimă.

ZIUA

2

Sesiunea masterclass „Curățire și Revigorare” va fi disponibilă online – începând cu dimineața devreme și apoi pe parcursul întregii zile. Această sesiune va dura aproximativ 45 de minute.
revigorare

Revigorare

Simplificare
În cea de-a doua sesiune, sunteți îndrumați printr-o tehnică simplă de relaxare a minții la sfârșitul zilei, de reducere a stresului și a nervozității, de revitalizare și simplificare a vieții.

ZIUA

3

Sesiunea masterclass „Conectare” va fi disponibilă online – începând cu dimineața devreme și apoi pe parcursul întregii zile. Această sesiune va dura aproximativ 35 de minute.
conectare

Conectare

Cu sinele
În cea de-a treia sesiune, învățați să vă conectați cu sinele interior, ascultând vocea inimii. Observați-vă cele mai profunde sentimente, luați decizii înțelepte și croiți-vă destinul.

Înregistrează-te pentru cele 3 sesiuni gratuite masterclass!

hfnway book

Cartea ghid

Descoperiți o colecție specială de meditații precum și o caracteristică extrem de rară cunoscută sub numele de transmisie. Autorii trezesc împreună adâncurile potențialului uman și inițiază o călătorie mistică interioară. În acest proces, inima devine o sursă permanentă de înțelepciune și îndrumare care vă ajută să navigați prin serpentinele și transformările vieții și vă ajută să duceți o viață conectată la voi și la ceilalți.

Precomenzile sunt disponibile pentru India în acest moment. O ediție internațională va fi lansată în iunie 2018.

Cunoaște-l pe Daaji

cunoaste l pe daaji
Cunoscut de mulți drept Daaji, Kamlesh D. Patel este cel de-al patrulea îndrumător în tradiția de meditație Heartfulness. Îmbrățișând multiplele roluri ale unui învățător din timpurile moderne, el are capacitatea rară care îi permite să se cufunde adânc în centrul existenței din inimă și simultan să aibă o abordare științifică a cercetărilor originale din sfera meditației, spiritualității și a evoluției umane.
Este un vorbitor și scriitor prolific. Îi puteți citi serialul despre evoluția conștiinței.
 Pentru a afla mai multe despre Daaji, vizitați www.daaji.org.

În liniște, dar social

Pin It on Pinterest

Share This