În aceste momente dificile ale pandemiei la nivel mondial,

anxietatea, stresul și frica ne pot copleși adesea și ne pot perturba echilibrul la nivel fizic. Acest stres, împreună cu distanțarea socială și fizică fără precedent, ne pot afecta starea mentală, precum și sistemul imunitar, care este un factor important împotriva virusului Corona.

COVID 19 este o amenințare majoră și este important să fim atenți,

dar nu putem lăsa anxietatea să ne afecteze bunăstarea mentală. Trebuie să rămânem echilibrați. Această micro practică Heartfulness ne poate ajuta în acest demers.

Folosind degetul mare, închidem nara dreaptă și inspirăm adânc de zece ori prin nara stângă.

Acest exercițiu poate ajuta la stimularea sistemului parasimpatic, centrul sistemului nervos autonom. Ne poate ajuta să ne calmăm și să gândim mai clar.

Practica de meditație heartfulness cu un trainer certificat este gratuită, fie personal, fie online sau prin aplicația HeartsApp.

Despre Kamlesh Patel

Daaji KamleshKamlesh D. Patel (Daaji) este cel de-al patrulea îndrumător în tradiția de meditație Heartfulness. Îmbrățișând multiplele roluri ale unui învățător din timpurile moderne, el are capacitatea rară care îi permite să se cufunde adânc în centrul existenței din inimă și simultan să aibă o abordare științifică a cercetărilor originale din sfera meditației, spiritualității și a evoluției umane.

Pin It on Pinterest

Share This