Învață

să trăiești în armonie

Singuratatea versus a fi singur

Singuratatea versus a fi singur

Meditația Heartfulness vă ajută să atingeți echilibrul în viață și să continuați să trăiți calm și conectat. Heartfulness Institute oferă diverse programe prin care veți putea trăi fiecare moment din inimă. Învață să trăiești natural și în armonie cu calitățile unei inimi luminate și perfecționate prin practicile spirituale.

citește mai mult
  • Articole recente

  • SUNTEM RECUNOSCĂTORI PENTRU FIECARE SUMĂ DONATĂ!

    Asociația Institutul Heartfulness (Heartfulness România) este înregistrată la noi în țară ca organizație non-profit. Toate centrele de meditație sunt întreținute de voluntari și funcționează pe bază de donații. Programele de training Heartfulness sunt oferite tuturor participanților în mod gratuit. Materialele folosite în cadrul programelor, infrastructura, cheltuielile de întreținere sunt finanțate în totalitate din sponsorizări, declarația 2% (click pentru formular și detalii), cotizații și donații individuale. Programele de training Heartfulness sunt conduse de voluntari care la rândul lor au beneficiat de meditația Heartfulness și vor să împărtășească din experiența lor cu ceilalți.
    Dacă simți că programele Heartfulness te-au ajutat în vreun fel, ești binevenit să ni te alături. Acest lucru ne va ajuta să continuăm să le oferim gratuit în beneficiul tuturor.
    Vă mulțumim!

    Pin It on Pinterest