Leadership

prin calea inimii

A crea o cultură Heartfulness în firme

A crea o cultură Heartfulness în firme

Acest aspect al curățării pe care îl adoptăm ca practică e aproape ca o meditație, este efectuat seara, cu această curățare suntem în stare să ne debarasăm de orice complexități, sau păreri sau impresii pe care ni le formăm despre cineva sau despre noi înșine și de care încercăm să ne debarasăm;

citește mai mult
Cum poți deveni un lider mai bun prin meditație

Cum poți deveni un lider mai bun prin meditație

Când vezi proiectul desfășurându-se virtual în fața ta, vei fi în măsură să vezi din start ceea ce poate merge prost sau pe cine nu ar trebui să incluzi în echipă. Nu din dușmănie, dar nu este persoana potrivită în proiect. Deci vei alege persoanele potrivite, procesul potrivit, timpul potrivit, locul potrivit, protocolul potrivit. Vei avea capacitatea să elimini tot ce nu este potrivit pentru proiect.

citește mai mult
Beneficiile meditației asupra organizațiilor

Beneficiile meditației asupra organizațiilor

Trebuie să existe eclipsa conștiinței. Altfel vei rămâne confuz între ceea ce-ți spune mintea și ceea ce-ți spune inima. Dar când amândouă spun același lucru în același timp, aceasta este eclipsa conștiinței. ECLIPSA CONȘTIINȚEI: Cum să-ți amintești adevărata natură a realității, astfel încât să te poți conecta la înțelepciunea interioară.

citește mai mult

SUNTEM RECUNOSCĂTORI PENTRU FIECARE SUMĂ DONATĂ!

Asociația Institutul Heartfulness (Heartfulness România) este înregistrată la noi în țară ca organizație non-profit. Toate centrele de meditație sunt întreținute de voluntari și funcționează pe bază de donații. Programele de training Heartfulness sunt oferite tuturor participanților în mod gratuit. Materialele folosite în cadrul programelor, infrastructura, cheltuielile de întreținere sunt finanțate în totalitate din sponsorizări, declarația 2% (click pentru formular și detalii), cotizații și donații individuale. Programele de training Heartfulness sunt conduse de voluntari care la rândul lor au beneficiat de meditația Heartfulness și vor să împărtășească din experiența lor cu ceilalți.
Dacă simți că programele Heartfulness te-au ajutat în vreun fel, ești binevenit să ni te alături. Acest lucru ne va ajuta să continuăm să le oferim gratuit în beneficiul tuturor.
Vă mulțumim!

Pin It on Pinterest