Quantum Core Two Point Method

6 – 8 ianuarie 2017, Centrul Heartfulness Timișoara

Medicina Cuantică are mai multe căi de abordare și mai multe nivele de eficiență. Literatura din acest domeniu este vastă.
În esență se coboară în zona extrem de subtilă în care manifestarea universală este percepută ca un tot unitar căruia ne adresăm într-o atitudine de acceptare absolută, ce ne transformă în spectatori ai actului vindecător.
Metoda de lucru se bazează pe cea mai subtilă sugestie:

Cel mai înalt bine să se îndeplinească pentru pacient.

Aceasta se face în același mod subtil, prin punerea în contact a problemei din fața noastră cu soluția tainică pe care nivelul cauzal o are în vedere.
Quantum core 2 point method
Toate acestea și multe altele au fost tema unui training intens de două zile în Centrul de Conferințe Adam Muller Guttenbrunn din Piața 700, Timișoara.
Trainer ne-a fost o persoană fascinantă, expert în materie, venită din India, Ekta Bouderlique.
Prezentarea teoretică, lecțiile practice și experiențele personale au fost răsplata celor 16 cursanți care au efectuat acest stagiu doi al acestei tehnici de healing.
quantum core 2
Toate acestea și multe altele vă pot fi împărtășite dacă ne căutați și vă străduiți să descoperiți răspunsuri la întrebările fundamentale ale vieții și persoanei prin care vă manifestați eternitatea și umanitatea.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Despre Mihai Cozariuc

5a01904cf77dc5d1ca804ab7842bf6e9?s=90&d=mm&r=gMihai este trainer Heartfulness. Practică meditația de mai bine de 10 ani și urmărește dezvoltarea personalității umane prin practica unei căi spirituale.

Pin It on Pinterest

Share This