Brighter minds în România

6 – 8 ianuarie 2017, Centrul Heartfulness Timișoara

Heartfulness România în colaborare cu Brighter Minds din India, a organizat în Timișoara în weekend-ul 6-8 ianuarie o prezentare a tehnicilor educaționale, bazelor științifice și filosofiei Brighter Minds.

Brighter minds în România

Un grup entuziast format din 60 de părinți și 32 de copii din 7 țări au fost prezenți în Centrul de Conferințe Adam Muller Guttenbrunn din Piața 700, Timișoara și au asistat la conferințele de prezentare si sedintele demonstrative cu copii.
Brighter Minds reunește un set de tehnici și mijloace educaționale care contribuie la dezvoltarea copiilor între 5-15 ani, în sensul explorării profunde a capacităților creierului uman, activării emisferelor acestuia, armonizare și activare a potențialului natural al mentalului, intelectului, creativității, intuiției, extrasenzorial etc.

Brighter minds în România

Este pur și simplu o revoluție în modul de a coopera cu copilul, una din soluțiile posibile pentru a ajuta părinții să nu piardă contactul cu tânăra generație care probabil trebuie să ne descopere lipsa de limite a resurselor interioare ale umanului, probabil chiar un salt genetic care se pregătește prin noile generații. Criza generalizată a societății materialiste moderne duce spre aceste două direcții. Prima, redescoperirea interiorității omului, resursele și metodele de urmat pentru a depăși izolarea și secătuirea ființei interioare.

Brighter minds în România

A doua, deschiderea spre viitor, preocuparea pentru a recupera relația cu tânăra generație, schimbarea paradigmei: cine de la cine învață? Să fim pregătiți pentru a învăța împreună cu copiii noștri, regăsirea simplității și a purității.
Toate acestea și multe altele sunt de găsit în ceea ce noi numim Heartfulness: meditația inimii, viața spirituală, autotransformare, regăsirea legăturii cu sursa tuturor lucrurilor.

Despre Mihai Cozariuc

5a01904cf77dc5d1ca804ab7842bf6e9?s=90&d=mm&r=gMihai este trainer Heartfulness. Practică meditația de mai bine de 10 ani și urmărește dezvoltarea personalității umane prin practica unei căi spirituale.

Pin It on Pinterest

Share This