prezentare corpurile subtile

Duminică, 19 februarie 2017 la Centrul Heartfulness Timișoara (str. Gen Dragalina 29), s-a organizat o meditație de grup ce se tine în mod regulat în fiecare duminică la ora 9:00, urmată de un workshop cu tema „Corpurile subtile.”

Schema de bază a prezentării o găsiți mai jos, dar prezentarea și interacțiunile pe parcursul workshop-ului au fost mult mai ample și au fost prilej de incursiuni în diverse surse culturale și experiențe personale care confirmă importanța introspecției, contemplației și a meditației ca metode de cercetare a domeniului infinit al naturii ca manifestare a unei cauze unice a tuturor lucrurilor ce ne înconjoară și ne formează universul.

Speram că publicarea articolelor folosite la workshop va fi o provocare și o invitație pentru următoarele evenimente ce vor fi organizate în centrele Heartfulness din România și nu numai.

Așteptăm propuneri de teme și activități cu relevanță în domeniul spiritual ce vor putea fi preluate și incluse în agenda viitoare a Mișcării Heartfulness.

Evoluția Conștiinței – partea 1

evolutia constiintei 1

Corpul fizic, este asociat cu materia.
Noi avem de asemenea și un corp subtil, cunoscut sub numele corpul astral sau mental, care este asociat cu energie și vibrații. Aceasta este ceea ce noi numim inima și mintea. Al treilea corp pe care îl avem este corpul nostru cauzal, cauza existenței noastre, care este de asemenea cunoscut și sub numele de suflet. Corpul cauzal este asociat cu starea absolută a nimicului, substratul existenței.

Evoluția Conștiinței – partea 2

evolutia constiintei 2

Corpul subtil este cel care poate evolua și ne poate face să ne modelăm destinul. El se schimbă în funcție de modul în care îl purificăm și-l simplificăm, astfel încât bucuria sufletului să strălucească și să radieze din interior, iar prin acest proces realizăm evoluția conștiinței.

Corpul subtil este un câmp vibrațional, câmpul inimă-minte.

Despre Mihai Cozariuc

5a01904cf77dc5d1ca804ab7842bf6e9?s=90&d=mm&r=gMihai este trainer Heartfulness. Practică meditația de mai bine de 10 ani și urmărește dezvoltarea personalității umane prin practica unei căi spirituale.

Pin It on Pinterest

Share This