Ce îți schimbă destinul?

Viața noastră ne este ghidată de inimă. Inima noastră se schimbă permanent, ca o giruetă fiind influențată de samskarele noastre. Samskarele sunt impresiile care se depun în sistemul nostru ca rezultat al gândurilor, acțiunilor sau inacțiunilor noastre din trecut, care ne afectează felul în care gândim și reacționăm în lumea de azi. Dacă samskarele mele ar fi totul, dacă destinul ar fi totul, dacă Dumnezeu care îmi decide viitorul ar fi totul, atunci mi-aș fi încheiat viața cu mult înainte.

Destinul nostru și libertatea de a alege

Dacă destinul meu este stabilit, atunci pentru ce mai fac alegeri? Iar alegerile pe care le iau, sunt bazate și ele pe destin? Dacă nu este așa, atunci de ce să mă detașez de dorințe?

Dorințele

Cum este cu dorințele astea care sunt la dispoziția mea, care sunt în mediul meu prezent? Cu aceste dorințe aș interveni în destinul meu.

A interveni

Nu sunt singurul preocupat să-și conducă viața. Am fost influențat, s-au luat decizii în numele meu, de foarte mulți oameni. Vreau să vă fac atenți la faptul că această intervenție schimbă destinul altei persoane.

Totul se poate schimba

Așa cum moștenirea genetică poate fi schimbată de mediu – genomii sunt stabiliți, dar epigenomii pot fi schimbați. La fel și destinul, soarta, samskarele noastre, poate că sunt stabilite, dar toate pot fi schimbate.

Dacă doriți să explorați acest subiect, vizitați www.daaji.org

Despre Kamlesh Patel

Daaji KamleshKamlesh D. Patel (Daaji) este cel de-al patrulea îndrumător în tradiția de meditație Heartfulness. Îmbrățișând multiplele roluri ale unui învățător din timpurile moderne, el are capacitatea rară care îi permite să se cufunde adânc în centrul existenței din inimă și simultan să aibă o abordare științifică a cercetărilor originale din sfera meditației, spiritualității și a evoluției umane.

Pin It on Pinterest

Share This