Dacă Dumnezeu ar fi fost de vânzare cât ai fi putut să plătești? Și dacă ai putea să plătești, de ce ai mai avea nevoie de Dumnezeu?

Te rog să te gândești la asta atunci când îți cheltui banii pentru realizarea lui Dumnezeu. Aș vrea ca nimeni să plătească vreun  bănuț pentru realizarea lui Dumnezeu, deoarece nu există afaceri în regatul lui Dumnezeu. Ce ar face El cu banii tăi?

Deci, evitați acele persoane care cer bani. Dumnezeu nu poate fi tranzacționat. Iar Maestrul meu obișnuia să spună: „am primit această cunoaștere gratuit de la guru meu, de ce aș cere eu bani?”

Și eu spun același lucru: am primit-o în mod gratuit de la El, de ce aș cere bani pentru această cunoaștere, pentru această experiență, pentru această pregătire de a deveni ceva? Nu există taxe.

Despre Kamlesh Patel

Daaji KamleshKamlesh D. Patel (Daaji) este cel de-al patrulea îndrumător în tradiția de meditație Heartfulness. Îmbrățișând multiplele roluri ale unui învățător din timpurile moderne, el are capacitatea rară care îi permite să se cufunde adânc în centrul existenței din inimă și simultan să aibă o abordare științifică a cercetărilor originale din sfera meditației, spiritualității și a evoluției umane.

Pin It on Pinterest

Share This